Succes MTB Baarlo 1e wedstrijd Jos Feron Cup

//Succes MTB Baarlo 1e wedstrijd Jos Feron Cup

Succes MTB Baarlo 1e wedstrijd Jos Feron Cup

Mooie wielerdag in Baarlo

Afgelopen zondag was TWC Olympia uit Baarlo weer de gastheer van de eerste wedstrijd uit de Jos Feron wintercompetitie. In het Kuukven kwamen bijna tweehonderd renners aan de start in de verschillende wedstrijden. Van heide en verre waren de renners naar Baarlo getrokken. Op het snelle, technische parcours ging bij veel renners toch halverwege de wedstrijd het lampje uit. Het talrijk opgekomen publiek motiveerde de renners om er nog een schepje boven op te doen.

De overwinning in de categorie jeugd 1 ging naar Finn Keunen. Hij ging er meteen de eerste ronde vandoor en boekt zo zijn allereerste overwinning in zijn fietscarrière . Guus Janssen uit Kessel werd in deze categorie derde. Of dat nog niet genoeg was won bij de mtb masters Leon Crienen zijn eerste wedstrijd in deze categorie. Hij moest een al zijn klasse gebruiken om Leon Daniëls (ook al uit Baarlo) achter zich te houden. Ook van MTB Baarlo stonden verschillende leden aan de start.

Hieronder hun uitslagen:

Jeugd 1: 1 Finn Keunen, Baarlo 3 Guus Janssen, Kessel.
Jeugd 2: 8 Owen van Dijk Baarlo, 10 Tim Janssen Kessel, 15 Jasper Ottenheym Baarlo.
Jeugd 3: 1 Stef Hendriks Haelen, 10 Jules Urselman Roermond, 12 Gijs Kessels Baarlo.
Jongens mtb: 2 Noud Peeters Kessel,4 Ricardo Kreutz.
Masters veldrijden: 5 John Montulet Venlo, 18 Remko Roelofs Roermond.
Masters MTB: 1. Leon Crienen Baarlo, 2 Leon Daniels Baarlo, 6 Rick van Dijk Baarlo, 12 Jack Piels Roggel, 17 Rick Kater Roggel, 20 Rick Huidekoper Egchel. 21 Luuk Peeters Kessel. Amateurs MTB 17 Noud Nijssen Baarlo, 25 Jeroen Daniels Heibloem, 35 Yovi Huidekoper Egchel.
Dames Maril van der Stegen Reuver.

2014-10-16T18:11:03+00:00

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.