Dit weekend ging de reis naar Burgh Haamstede. Het waaide, het regende, maar dat mocht de pret weer niet drukken.
We hadden van onze teamgenoten gehoord dat dit parcours zeer de moeite waard was, dus daar gingen we bepakt met tent, interieur, koffie, chocola, soep, broodjes, bananen en veel goede zin….

Guus mocht als eerste, categorie 3. Hij reed een hele mooie ronde, zeer goede start en wist zelfs twee ronden lang de Nederlands kampioen achter zich te laten. Het geheel resulteerde uiteindelijk in een 26e plaats, 19e in het algemeen klassement.

In het middag programma, categorie 5, was Tim aan de beurt. Zijn start was redelijk, daarna kon hij aan het mooie maar zware parcours beginnen. Na 35 minuten zwoegen, met tussendoor nog wat aandacht voor de fotograaf, kwam Tim, met een wheelie als 44e over de finish. Hij staat nu 39e in het algemeen klassement.

Aan het einde van de middag verschenen de heren van categorie 7 aan de start.

Ricky moest weer vanaf de laatste rij starten. De start ging helemaal niet en hij kwam als een na laatste door de 1e bocht. Al snel herpakte hij zich en begon in te halen. Na 5 ronden werd hem gemeld dat hij kon stoppen. Nummer 1 had hem echter nog niet gedubbeld. Maar het zal wel kloppen als de jury het zegt. Hij is als 18e van de 35 gefinisht.

Stef had een erg goede start.. Hij reed op de 11e plaats op de eerste beklimming Na een volle ronde kwam jij als 4e door. Hij heeft lang in een groepje van 6 gestreden voor plaats 4. Uiteindelijk toch de nummers 4,5, 6 en 7 moeten laten gaan. Waarschijnlijk Iets teveel kopwerk gedaan.

Uiteindelijk na bijna 1 uur wedstrijd als 8e over de streep. Hij was heel erg tevreden over zijn wedstrijd.