Roel van der Stegen 16e in Zonhoven

//Roel van der Stegen 16e in Zonhoven

Roel van der Stegen 16e in Zonhoven

Roel van der Stegen wist zondag 25 oktober als 16e te finishen in Zonhoven. Hieronder zijn verhaal:

Gisteren reed ik de Superprestige in Zonhoven, de zandcross met daarin de bekende ‘kuil’. We moesten 8 rondes afleggen. Ik startte als een van de laatsten en kon al enkele plekken opschuiven na de start. Ik lag rond de 20e/25e plek in de eerste 3 ronden. Vanaf de 4e ronde kon ik steeds meer renners inhalen en zo veel plekken opschuiven. Uiteindelijk finishte ik als 16e. Het parcours bestond uit veel zandstroken bergop, bergaf en vlak. We moesten een aantal stroken zelfs rennen. Ik vond het een super mooie ronde en het gevoel was alweer beter dan vorige week. Volgende week zal ik aan de start verschijnen in Ruddervoorde bij de Koppenbergcross.

 

2015-10-26T21:13:01+00:00

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.