Nieuw parcours in Landgraaf

//Nieuw parcours in Landgraaf

Nieuw parcours in Landgraaf

Nieuwe parcours in de Jos Feron Cup aan de Eijkhagenlaan in Landgraaf

Voor wedstrijd nummer 9 in de Jos Feron Cup ging de reis naar Landgraaf. Dit maal naar een nieuw parcours in de JFC. Onbekend terrein voor de meesten dus. De route werd door iedereen van tevoren om die reden dan ook goed verkend. Het bleek al snel een zeer zwaar, technisch, maar o zo gaaf parcours te zijn! Er zaten pittige klimmetjes in het parcours, afgewisseld met boomwortelklimmetjes en -afdalingen, taludjes en zelfs over een boomstam gejumped worden. Plaatselijk was het parcours nog goed vochtig en, samen met een zeer humeuze ondergrond, maakte het dit tot een hele uitdaging. Gelukkig was het de dagen voor de wedstrijd droog gebleven. De wedstrijd kon dus onder ideale omstandigheden verreden worden. Maar even niet nadenken hoe het was geweest als het nat, regenachtig of winterweer zou zijn.

Een goede impressie van de wedstrijd is te zien bij de foto’s. Kijk hiervoor onder het tabje ‘media’.

De renners van MTB Baarlo hebben weer mooie resultaten behaald met 3 podiumplekken. Hier zat voor Jack Piels zijn eerste podium in deze wintercompetitie bij. Hij wist, ondanks een lekke band, zijn 3e plaats vast te houden! Dat smaakt vast naar meer.

Uitslagen:
Jeugd 1:
Zepp Aelen 13

Jeugd 2:
Finn Keunen 5
Freek Bouten 7
Guus Janssen 16

Jeugd 3:
Tim Janssen 20

Nieuwelingen:
Noud Peeters 3
Wessel Teeuwen 5
Glenn Caumans 6

Masters MTB:
Harrie Peeters 2
Jack Piels 3
Peter Nielen 6
Luuk Peeters 10

2015-12-06T19:08:22+00:00

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.