Door Jeroen Daniëls
Samen met Jovi op vrijdag middag vertrokken om maar ons hotel te gaan. Zaterdagmorgen op tijd opgestaan ontbeten en naar de wedstrijd. Voor mij een totaal onbekende wedstrijd en op papier zag het er heftig uit. Om 9.00 uur was de start. Het papier had niet gelogen. Het bleek een hele zware wedstrijd (100km 3000hm), zowel het parcours als mentaal was het zwaar. Bovendien reed ik, toen ik net lekker in mijn ritme kwam, lek 🙁. Hierdoor ongeveer 13 minuten verloren, uit mijn ritme en mentaal is het dan ook zwaar. Geen aansluiting meer en geen groepjes waar je in kunt rijden, dus alles alleen met een achterstand verder. Maar ja, dat hoort er ook bij. Knop om en gewoon verder gaan en opnieuw mijn ritme proberen te vinden. Uiteindelijk 14e in mijn klasse en 31e algemeen geworden. Niet echt tevreden over het resultaat, maar hier kun je niks aan doen. Na 5 weken trainen vanaf mijn lange rust periode begint het gevoel wel weer te komen.

Jovi mega bedankt voor de verzorging en het gezellige weekend. Wat had ik je nodig vandaag. Verder een hele mooie ronde maar wel zwaar. Op naar volgende week.