Laatste keer JFC bij de Blerickse Bergen in Boekend

//Laatste keer JFC bij de Blerickse Bergen in Boekend

Laatste keer JFC bij de Blerickse Bergen in Boekend

Jeugd MTB Baarlo wederom succesvol in Jos Feron Cup.

Zoals elke zondag, was het ook afgelopen zondag 18 december weer wedstrijddag. Met nog 5 wedstrijden te gaan, werd er ditmaal gereden in de Blerickse bossen. Hier werd op een mooi en uitdagend parcours weer gestreden om de Jos Feron Cup. Vanwege de ligging van dit parcours, nabij het crematorium, was het de laatste keer dat hier een wedstrijd georganiseerd werd. Het werd voor velen een bijzondere afsluiting met goede resultaten voor MTB Baarlo.

 

Bij de nieuwelingen junioren was het Noud Peeters die na het startsignaal als eerste weg was. Dit wist hij gedurende de gehele wedstrijd vol te houden. Het hoogste podium was ditmaal dan ook voor hem.

Kevin Laning zat in het begin van de wedstrijd niet helemaal lekker in zijn ritme. Gedurende de wedstrijd wist hij zich echter goed te herpakken en reed zo naar een mooie derde plaats. Stef Hendriks kwam direct na hem binnen op een 4e plek, gevolgd door Glenn Caumans op een een 5e plaats. Jules Ursulman werd in deze wedstrijd 7e

 

Harrie Peeters verscheen ditmaal aan de start bij de cyclocrossers. Na de start wist hij via een slimme actie, direct 10 man te passeren. Vervolgens reed hij een vrij constante wedstrijd die eindigde op een 8e plaats.

 

Bij de jeugd in categorie 2 waren het Finn Keunen en Freek Bouten die weer een felle strijd aangingen. Direct na de start lag Freek 2e en Finn 3e. Hier wisten zij na 2 ronden verandering in te brengen. Freek wist, gevolgd door Finn, op een klim de nummer 1 in te halen, waarna de twee direct een gat sloegen van enkele meters. Dit hebben ze ook niet meer weggegeven. Freek mocht het hoogste podium betreden, Finn werd 2e. Guus Janssen eindigde hier op een 13e plaats.

 

Dan was het in de middag nog de beurt aan de mannen en masters MTB. Bij de mannen was het Frank Lamber die voor MTB Baarlo aan de start verscheen. Hij werd 12e.

 

Bij de masters reden Jack Piels, Peter Nielen, Erik Keunen  en Luuk Peeters in het oranje – zwart. Daarbij behaalden zij  de volgende resultaten:

Jack Piels 5e, Peter Nielen 6e, Erik Keunen 13e en Luuk Peeters 14e.

 

We kunnen weer terugkijken op een mooie wedstrijddag, met 4 podiumplaatsen voor de jeugd.

 

Komend weekend wordt op zaterdag 24 december de wedstrijd om de Jos Feron Cup verreden in Venlo (Wieleromgeving Herungerberg aan de Louissenburgweg).

2016-12-19T16:03:03+00:00

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.