Op 7 oktober werd de jaarlijks terugkerende Bart Brentjens Challenge verreden in het Zuid-Limburgse Eijsden over 110 km. Jack Piels en Mark Doesborg stonden namens Cycling Team Limburg aan de start, respectievelijk bij de Masters 50+ en de Amateurs.
Met de start konden beide heren goed mee in het peloton. Vanaf de eerste minuut ging het al hard. De elite/beloften zetten een hoog tempo neer. De weersomstandigheden waren goed. Het parcours was ietwat nat. Naarmate de koers vorderde, droogde het parcours op. Het parcours was veeleisend: technische klimmen, technische afdalingen, snelle klimmen en snelle afdalingen wisselde elkaar af.

Uiteindelijk na 5 uur en 11 minuten kwam Mark Doesborg over de streep met een 8e plek in zijn categorie. 5 minuten later kwam Jack ook binnen.

Jack en Mark zijn beide erg tevreden met het resultaat! Meer dan wat beide mannen gehoopt hebben!

Dit was de laatste nationale marathon van dit seizoen. Een goed resultaat en met een goed gevoel kunnen ze de winter in.