ctl-logo-oneline

Nieuwe tenue gepresenteerd

Nieuwe tenue gepresenteerd

Geplaatst op 30-11-2019  -  Categorie: Algemeen

Zaterdagmiddag 30 november voorafgaand aan de clubkampioenschappen mountainbike en veldrijden, werd onder een stralende zon het nieuwe tenue van Cycling Team Limburg onthuld onder het toeziend oog van onze hoofdsponsor Daniels Traprenovatie. Van de andere shirtsponsors was daarnaast ook Peeters milieuadvies aanwezig bij de presentatie. De overige shirsponsoren konden niet aanwezig zijn ivm zakelijke of privé verplichtingen.

Na een welkom door onze voorzitter Peter Janssen aan onze sponsoren en alle aanwezigen, werden Ronald en Jeroen Daniels aan een interview onderworpen door Ger Hermans.  Vervolgens deed Ger dat nog eens dunnetjes over bij Luuk Peeters.

Daarna kwam Brent Knoben een van onze vele jeugdleden aanfietsen in het nieuwe tenue. Hoewel er nog wat kleine aanpassingen zullen worden uitgevoerd zal dit in grote lijnen het tenue zijn voor de seizoenen 2020-2022.

Een kleurrijk tenue dat ondanks de diverse kleuren in het shirt toch rustig oogt.
Het tenue bevat een streepje groen (bos), bruin (modder) en donkergrijs (asfalt van de weg), waarmee de diverse disciplines binnen Cycling Team Limburg worden weergegeven, veldrijden, mountainbiken en wegwielrennen.

dsc01490


Hoofdsponsor

 

Shirtsponsors

 
 
 
 

Brons sponsors

 

Sponsoren

VOLG ONS