ctl-logo-oneline

Sponsoren

Hoofdsponsor

Daniels Traprenovatie - Als het om vakwerk gaat

Officieel bestaat het bedrijf van de broers Ronald en Jeroen Daniels sinds 2006. Daaraan vooraf ging een gedegen vakopleiding voor timmerman en interieurbouwer én een vader die de beide broers van jongs af aan de fijne finesses van het timmervak heeft bijgebracht. Het resultaat: oprechte betrokkenheid en liefde voor een prachtig vakgebied. Die betrokkenheid maakt Daniels Traprenovatie bijzonder en net even anders: Vertrouwen, vakmanschap en vakwerk zijn de kernwaarden van het bedrijf. Kwaliteit in plaats van kwantiteit en zin en plezier in het dagelijkse werk staan daarbij centraal, met als hoogste goed: een goed product, tevreden collega’s en uiteraard tevreden klanten. 

Inmiddels is Daniels Traprenovatie uitgegroeid tot een bedrijf van formaat: met vakbekwame collega’s en met een royale klantenportefeuille verspreid over heel Nederland en België. Het succes van het bedrijf bleef niet onopgemerkt: In 2017 ontving Daniels Traprenovatie de ondernemersprijs van de gemeente Peel en Maas. Een citaat uit het juryrapport spreekt boekdelen: ‘…Verfrissend is de focus op een basis van vertrouwen welke wordt gecreëerd door de persoonlijke, transparante en vakkundige aanpak. Geen poespas, maar een sterk stukje communicatie van mens tot mens…’

Shirtsponsors

Rugzorg Roermond

Complete zorg onder één dak, voor uw rug, nek en gezondheid. Dan bent u bij Rugzorg Roermond aan het juiste adres.

Ze zijn gespecialiseerd in het lokaliseren en corrigeren van aandoeningen aan de wervelkolom en het zenuwstelsel met als doel een optimale gezondheid.

Team Rugzorg Roermond bestaat uit chiropractor Glenn Langley, chiropractor Marc Lucassen, fysiotherapeut Bram Aan de Meulen en de secretaresses Linda van den Einden en Marij Smeets.

Voor meer info ga naar: www.rugzorgroermond.nl

Peeters milieuadvies

Peeters Milieuadvies is in 2016 opgericht en gespecialiseerd in milieutechnische onderzoeken en advisering bij civieltechnische werken, wegreconstructies en de inrichting van de openbare ruimte.

Waar moet je aan denken bij deze werkzaamheden? Stel, een gemeente wil een weg verbreden en vernieuwen. Gelijktijdig wil de gemeente het riool vervangen en het hemelwater infiltreren. Zomaar de weg opbreken en meteen graven mag niet. Eerst moet een (civieltechnisch) onderzoek worden verricht, want:

  • in verontreinigde grond mag je niet (zonder meer) graven;
  • je moet weten of je de grond en overige materialen (puin, asfalt) kunt hergebruiken of moet afvoeren;
  • de mensen die ter plaatse aan het werk zijn, moeten veilig kunnen werken. Je moet dus weten of ze aan bepaalde stoffen worden blootgesteld;
  • Je moet weten of de grond geschikt is om te infiltreren en het water wel af kan voeren.

Bij wegreconstructies of grootschalige verontreinigingen is er vaak sprake van tijdsdruk. Gemeentes en provincies willen dat het werk zo snel mogelijk wordt uitgevoerd, zodat de overlast voor omwonenden en lokale ondernemers wordt beperkt.
Het advies: handel snel, maar laat je niet opjagen. Haast is een valkuil. De ervaring leert dat wie overhaast te werk gaat, tijdens het werk vaak moet constateren dat aanvullend onderzoek nodig is. Gevolg: je maakt meer kosten dan nodig en het werk loopt vertraging op. In het ergste geval komt het werk zelfs stil te liggen!

Onnodige vertraging, die voorkomen had kunnen worden als er meer tijd was genomen voor een gedegen plan van aanpak. Een gedegen plan is een plan waarbij de benodigde werkzaamheden zo worden ingepland dat alle partijen, bijvoorbeeld aannemers en nutsbedrijven, met de resultaten ervan aan de slag kunnen. Samen met jou wordt de strategie bepaald, worden de onderzoeken uitgevoerd en rapportages of bestekken voor het onderzoek opgesteld. Ook wordt de aanbesteding/uitvoering ervan begeleidt. Uiteindelijk bespaart dat kosten en beperkt dat de overlast.

Om je nog beter van dienst te zijn met het opstellen van een gedegen plan van aanpak voor onderzoek en om in een vroegtijdig stadium al veel informatie te kunnen verzamelen wordt samengewerkt met De Wegenscanners.

Relaties en overige externe partijen zien in Peeters Milieuadvies een betrouwbare en gedegen gesprekspartner. Dit is omdat er snel een concreet, correct en, misschien wel het belangrijkste, een goed gemotiveerd antwoord wordt gegeven. Niet voor niets kiezen vele opdrachtgevers voor de kwaliteit van Peeters Milieuadvies. Peeters Milieuadvies helpt je verder.

Grondige analyse, helder resultaat!

Voor meer info ga naar: www.peetersmilieuadvies.nl

Van Essen Optiek, Optometrie en Orthoptie

Van Essen Optiek is een bedrijf waar service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Om dit waar te kunnen maken werkt van Essen Optiek enkel met gediplomeerde opticiens en contactlens specialisten. Samen met u gaan zij op zoek naar een mooi/passende bril of contactlenzen.

Naast de deskundigheid in de vorm van opticiens en contactlens specialisten, beschikt Van Essen Optiek over een optometrist en orthoptist.

Julbo dealer
Van Essen Optiek is dealer van het sportbrillenmerk Julbo. Een merk dat flink aan de weg timmert.

Julbo fietsbrillen zijn minder bekend dan hun concurrenten, maar ze zijn zeker zo mooi. Kwalitatief zeer goed en bijzonder geschikt voor wielrenners, mountainbikers en veldrijders! 

5 jaar geleden had in de wielersport in Nederland nog niemand van Julbo brillen gehoord. Julbo maakt al meer dan 125 jaar brillen voor verschillende sporten en sinds 5 jaar ook voor voor de die-hard snelheidszoekers en de recreatieve renners en rensters.

Julbo kenmerkt zich door prachtige modellen voorzien van diverse soorten hoogwaardige meekleurende REACTIV brillenglazen, die voorzien zijn van een anti-condens laag aan de binnenzijde en een oliewerende laag aan de buitenzijde die zorgt dat water van de lens kan afglijden. Voor de echte brildragers onder ons, zijn de brillenglazen ook op de juiste sterkte verkrijgbaar.

De REACTIV glazen kleuren mee met de zon en bied je zowel ’s in het donker als overdag in volle zon een perfect zicht en een goede bescherming voor je ogen. De glazen zijn uit een NXT materiaal gemaakt en zijn minder krasgevoelig dan polycarbonaat glazen die de meeste concurerende merken in hun brillen hebben.

Ga eens langs in de 320m2 ruime winkel aan de schoolstraat 30A in Venray. De koffie staat altijd klaar en Johan en zijn deskundige team helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Voor meer info ga naar: www.vanessenoptiek.nl

De Maassche Mini

Bij De Maassche Mini leren we onze klanten graag kennen. Dat is waar het bij De Maassche MINI om draait. Het persoonlijk maken van de relatie. Zo komen wij te weten wat er bij jou past en jij weet precies wat je van ons kan verwachten. Loop eens een keer onze showroom in Venlo of in Echt binnen om een praatje te maken. Bij ons is het namelijk altijd gezellig.
De Maassche Mini is de Mini dealer voor de regio Noord- en Midden Limburg.

Naast dealer van Mini is de Maassche ook de erkende BMW dealer voor deze 2 regio's.

Kijk ook eens op demaasschemini.nl

Cycling Team Limburg ploegleidersauto

De Maassche Mini is de leverancier van de mooie ploegleiderswagen van Cycling Team Limburg. De witte Mini Countryman is van alle gemakken voorzien.

Verenigingspartner van


Hoofdsponsor

 
 

Shirtsponsors

 
 
 
 
 

Brons sponsors

 
 
 
 
 
 
 

Sponsoren

 

VOLG ONS