ctl-logo-oneline

Sponsoren

Hoofdsponsor

Daniels Traprenovatie - Als het om vakwerk gaat

Officieel bestaat het bedrijf van de broers Ronald en Jeroen Daniels sinds 2006. Daaraan vooraf ging een gedegen vakopleiding voor timmerman en interieurbouwer én een vader die de beide broers van jongs af aan de fijne finesses van het timmervak heeft bijgebracht. Het resultaat: oprechte betrokkenheid en liefde voor een prachtig vakgebied. Die betrokkenheid maakt Daniels Traprenovatie bijzonder en net even anders: Vertrouwen, vakmanschap en vakwerk zijn de kernwaarden van het bedrijf. Kwaliteit in plaats van kwantiteit en zin en plezier in het dagelijkse werk staan daarbij centraal, met als hoogste goed: een goed product, tevreden collega’s en uiteraard tevreden klanten. 

Inmiddels is Daniels Traprenovatie uitgegroeid tot een bedrijf van formaat: met vakbekwame collega’s en met een royale klantenportefeuille verspreid over heel Nederland en België. Het succes van het bedrijf bleef niet onopgemerkt: In 2017 ontving Daniels Traprenovatie de ondernemersprijs van de gemeente Peel en Maas. Een citaat uit het juryrapport spreekt boekdelen: ‘…Verfrissend is de focus op een basis van vertrouwen welke wordt gecreëerd door de persoonlijke, transparante en vakkundige aanpak. Geen poespas, maar een sterk stukje communicatie van mens tot mens…’

Shirtsponsors

Nedri Spanstaal

NEDRI Spanstaal BV heeft sinds 1925 in Europa en ver daarbuiten een bijzondere positie en reputatie opgebouwd op het gebied van spanstaaltechnologie. Deze expertise staat garant voor duurzaamheid en degelijkheid bij gebruik in infrastructurele werken, bouwprojecten on- en offshore als ook in de Prefab (bouw) industrie. Onze toegewijde medewerkers vormen de basis van de perfectie van onze producten.

NEDRI Spanstaal BV produceert in zowel Duitsland (Hamm) als in Venlo (Nederland) High Carbon (HC) spanstaal. Daarnaast is Nedri Spanstaal ook leverancier van Low Carbon (LC) draad voor oa. Automotive.

Met een state-of-the-art machinepark wordt een breed pakket spanstaalprodukten geproduceerd.

Met 150 medewerkers en een jaaromzet van meer dan € 100 miljoen behoort Nedri tot de top spanstaalproducenten in Europa.

Navigeer naar de website Nedri Spanstaal

Peeters milieuadvies

Peeters Milieuadvies is in 2016 opgericht en gespecialiseerd in milieutechnische onderzoeken en advisering bij civieltechnische werken, wegreconstructies en de inrichting van de openbare ruimte.

Waar moet je aan denken bij deze werkzaamheden? Stel, een gemeente wil een weg verbreden en vernieuwen. Gelijktijdig wil de gemeente het riool vervangen en het hemelwater infiltreren. Zomaar de weg opbreken en meteen graven mag niet. Eerst moet een (civieltechnisch) onderzoek worden verricht, want:

  • in verontreinigde grond mag je niet (zonder meer) graven;
  • je moet weten of je de grond en overige materialen (puin, asfalt) kunt hergebruiken of moet afvoeren;
  • de mensen die ter plaatse aan het werk zijn, moeten veilig kunnen werken. Je moet dus weten of ze aan bepaalde stoffen worden blootgesteld;
  • Je moet weten of de grond geschikt is om te infiltreren en het water wel af kan voeren.

Bij wegreconstructies of grootschalige verontreinigingen is er vaak sprake van tijdsdruk. Gemeentes en provincies willen dat het werk zo snel mogelijk wordt uitgevoerd, zodat de overlast voor omwonenden en lokale ondernemers wordt beperkt.
Het advies: handel snel, maar laat je niet opjagen. Haast is een valkuil. De ervaring leert dat wie overhaast te werk gaat, tijdens het werk vaak moet constateren dat aanvullend onderzoek nodig is. Gevolg: je maakt meer kosten dan nodig en het werk loopt vertraging op. In het ergste geval komt het werk zelfs stil te liggen!

Onnodige vertraging, die voorkomen had kunnen worden als er meer tijd was genomen voor een gedegen plan van aanpak. Een gedegen plan is een plan waarbij de benodigde werkzaamheden zo worden ingepland dat alle partijen, bijvoorbeeld aannemers en nutsbedrijven, met de resultaten ervan aan de slag kunnen. Samen met jou wordt de strategie bepaald, worden de onderzoeken uitgevoerd en rapportages of bestekken voor het onderzoek opgesteld. Ook wordt de aanbesteding/uitvoering ervan begeleidt. Uiteindelijk bespaart dat kosten en beperkt dat de overlast.

Om je nog beter van dienst te zijn met het opstellen van een gedegen plan van aanpak voor onderzoek en om in een vroegtijdig stadium al veel informatie te kunnen verzamelen wordt samengewerkt met De Wegenscanners.

Relaties en overige externe partijen zien in Peeters Milieuadvies een betrouwbare en gedegen gesprekspartner. Dit is omdat er snel een concreet, correct en, misschien wel het belangrijkste, een goed gemotiveerd antwoord wordt gegeven. Niet voor niets kiezen vele opdrachtgevers voor de kwaliteit van Peeters Milieuadvies. Peeters Milieuadvies helpt je verder.

Grondige analyse, helder resultaat!

Voor meer info ga naar: www.peetersmilieuadvies.nl

Divtag

Ontwikkelt tijdzesbesparende maatwerk software voor uw primaire bedrijfsprocessen.

Divtag is een softwareontwikkelingsbedrijf dat bekend staat om zijn projecten van topkwaliteit, duidelijke coördinatie en het behalen van afgesproken doelstellingen.

Met ongeveer 15 medewerkers gevestigd in Drunen, Noord-Brabant, richten zij zich op het automatiseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen, met als doel tijd te besparen en/of de omzet te verhogen.

Hun klanten zijn veelal MKB(+) bedrijven die actief zijn in een niche markt en geen standaardsoftware kunnen vinden die aan hun behoeften voldoet. Ooit begonnen op een zolderkamer, zijn ze nu onderdeel van Hittra.

Zij streven naar innovatieve en hoogwaardige oplossingen die zij programmeren in open source programmeertalen.

Kijk ook eens op divtag.nl

Hoofdsponsor

 
 

Shirtsponsors

 
 
 
 

Brons sponsors

 
lifecycle-finance
 
 
 
 
 

Sponsoren

 

VOLG ONS

𝕏