ctl-logo-oneline

Fiets speurtocht Cycling Team Limburg

Fiets speurtocht Cycling Team Limburg

Geplaatst op 05-04-2021  -  Categorie: Algemeen

Het hele jaar hebben we als activiteitencommissie nog geen activiteit kunnen organiseren voor jullie, dat is erg jammer. Daarom hebben we gedacht wat mogelijk is in deze bizarre tijd.

En we denken dat we iets leuks hebben gevonden.
We zijn volop bezig om een fiets speurtocht uit te zetten voor ALLE leden van Cycling Team Limburg.

Deze fiets speurtocht is te fietsen van 1 mei t/m 16 mei. Iedereen kan op eigen gelegenheid en wanneer het één ieder het beste uitkomt in kleine groepen (met andere leden of het gezin binnen de Covid richtlijnen) deze speurtocht fietsen. Er worden 3 routes uitgezet: 40 km en 80 km op verharde wegen en 40 km op bos- en gravelpaden.

Om deze speurtocht te fietsen heb je een Garmin of mobiele telefoon nodig waar je de GPX Viewer app op dient te installeren. De routes zijn vanaf 1 mei te downloaden. Daar krijgen jullie t.z.t. nog bericht over.
Het is ook wel handig om kleingeld bij je te hebben om eventueel een veerpontje over te steken.
Tijdens deze route zullen jullie onderweg vragen tegen komen die jullie dienen te beantwoorden en aan het einde zal er een puzzelwoord ontstaan. Voor de fanatieke fietsers onder ons: je mag ook alle routes fietsen natuurlijk!!
Heb je zin om mee te doen? Meld je dan vanaf dinsdag 6 april aan via Cappie of de activiteitenkalender op de website. Je kunt daarin aangeven waar je vooraf enkele spullen kunt ophalen om de tocht helemaal te laten slagen.
Aanmelden kan tot 24 april. We hopen op jullie deelname!!

Groetjes van de activiteiten commissie,

Niels, Marita, Paula, Noud en Loes. eissimmoc.netietivitca.[antispam].@cycling-team-limburg.nl

fietsspeurtocht-274x205


Hoofdsponsor

 
 

Shirtsponsors

 
 
 
 

Brons sponsors


 
lifecycle-finance
 
 
 
 
 

Sponsoren

 

VOLG ONS

𝕏