ctl-logo-oneline

Open trainingen Team Jumbo-Visma Academy in Venlo

Open trainingen Team Jumbo-Visma Academy in Venlo

Geplaatst op 02-03-2021  -  Categorie: Algemeen
Dit voorjaar organiseert Team Jumbo-Visma Academy Open Trainingen om jongeren kennis te laten maken met de wielersport. De trainingen zijn bedoeld voor jongeren van dertien tot en met zeventien jaar oud die weinig tot geen ervaring hebben met de wielersport en het leuk vinden om de sport te proberen.

Zonder verplichtingen en op een laagdrempelige manier kun je als jongere kennis met de sport maken tijdens de open trainingen. De Open Trainingen worden georganiseerd in samenwerking met Cycling Team Limburg en mede mogelijk gemaakt door Limburg Cycling.
Onze wielertrainers verzorgen de Open Trainingen.
Tijdens de Open Trainingen, die zowel voor jongens als meiden toegankelijk zijn, staat de diversiteit van wielrennen centraal. Zo leer je de basisvaardigheden van de sport, is er aandacht voor het rijden van bochten en ervaren deelnemers leren hoe het is om in een groep te fietsen. Daarnaast is er ook aandacht voor voeding en materiaal en staat plezier ten allen tijde voorop.
De open trainingen (9 in totaal) vinden plaats op dinsdag van 17.30 tot 19 uur op Wieleromgeving Herungerberg, Louisenburgweg 27 in Venlo.
Ze vinden plaats op dinsdag 16, 23 en 30 maart, 6, 13 en 20 april, 4, 11 en 18 mei. Er wordt tijdens de trainingen gewerkt naar een gezamenlijk doel, bv een gezamenlijke tocht rijden in het Noord-Limburgse.
De Open Trainingen worden gratis aangeboden. Deelnemers die niet in het bezit zijn van wielermateriaal krijgen een racefiets en helm te leen van Cycling Team Limburg.
De Open Trainingen dragen bij aan het algehele doel van Team Jumbo-Visma Academy, namelijk meer jongeren op de fiets krijgen.

Inschrijven is mogelijk op: Team Jumbo-Visma | Open Trainingen

Hoofdsponsor

 
 

Shirtsponsors

 
 
 
 

Brons sponsors


 
lifecycle-finance
 
 
 
 
 

Sponsoren

 

VOLG ONS

𝕏