ctl-logo-oneline

Webu Cross Cup Baarlo

Geplaatst op 24-10-2021  -  Categorie: Algemeen
Na een jaar niet rijden door Corona mochten we dan weer eindelijk. Vandaag de eerste wedstrijd van de Webu Cup in Baarlo.
Ook het mooie weer droeg bij aan een gezellige sfeer. Het was voor velen een weerzien met bekenden, die men al 2 jaar niet meer had gezien.
Een zeer succesvolle dag voor de renners en rensters van Cycling Team Limburg. Je kon zien dat ze er na een verloren jaar erg veel zin in hadden.

Naast de vele podiumplaatsen vandaag waren er ook de nodige ereplaatsen.
Het begon in de ochtend met winst voor Max Rijvers bij de Nieuwelingen. Aoife (Eva) Bakovic (2e jaars nieuwelinge) werd in de sprint geklopt door Anouk Reen en haalde een prachtige 2e plek binnen.
Bij de jeugd 3 won Ruben van Duren. Ruben is lid van en traint bij Cycling Team Limburg, maar rijdt voor een vereniging uit Nijmegen, aangezien hij in Mook woont.
Bij de amateurs veldrijders vielen de mannen net buiten de top 10.
Bij de masters won Edwin Raats.
Vervolgens was het de beurt aan de gebroeders Hendrikx. Thiijmen won bij de jeugd 2 en zijn broer Wessel won bij de jeugd 1 net voor Sam Simons.
Een zeer knappe prestatie leverde Freek Bouten 1e jaars junior bij de mountainbikers. Hij moest in de eindsprint zijn meerdere erkennen in Bas Peters. Arjan op 't Roodt wist hier een mooie 5e plek te bemachtigen. Pieter Nagelmaeker wast de beste renner van CTL bij de masters met een mooie 5e plek.