Weer een succesvol weekend voor Cycling Team Limburg

Geplaatst op 22-05-2022  -  Categorie: Algemeen

Dit weekend waren weer veel van onze jeugdrenners succesvol n binnen- en buitenland.

Zo wonnen de broers Thijmen en Wessel Hendrikx in Erp elk in hun eigen klasse. Achter Wessel eindigde Sam Simons als 2e in de eindsprint.

De wedstrijd in Erp was tevens de laatste wedstrijd voor plaatsing voor het NK op 11 juni in Nijverdal.

7 renners en rensters hebben zich geplaatst voor het NK op 11 juni in Nijverdal.

• categorie 6 jongens: 2e Ivo Niessen

Een mooie oogst als Cycling Team Limburg met 7 renners/rensters die naar het NK mogen op 11 juni.

In Saalhausen wist Freek Bouten weer bijna op het podium te eindigen tijdens de 3 Nations Cup in deze Duitse plaats. Bijna 200 km van Venlo. Weer een geweldige prestatie van Freek.

In Heeswijk Dinther werd het regiokampioenschap voor de Districten Limburg, Zuid-Oost en Zuid-West verreden, met ook het nodige succes voor Cycling Team Limburg renners.

Edwin Raats won bij de Masters 50+ net voor Stan Janssen die een mooie 2e plaats binnenhaalde.
Bij de masters 60+ was de winst voor Ron Paffen.